Çimentaş Ortaokulu’nun Fen Laboratuvarı Yenilendi

1 Ocak 2018 Pazartesi

Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı (ÇESVAK) tarafından 1985 yılında inşa edilen Çimentaş Ortaokulu’nun Fen Laboratuvarı yenilendi ve tüm okula epoksi zemin uygulaması yapıldı.

Devlete bağışladığı okulların ihtiyaçlarıyla her yıl ilgilenen ÇESVAK, 2017-2018 öğretim yılında Çimentaş Ortaokulunun fen laboratuvarını yeniledi. Öğrencilerin daha iyi şartları eğitim alabilmeleri için yatırımlarını sürdüren ÇESVAK ayrıca okula epoksi zemin uygulaması yapılmasına da destek verdi.

25 Eylül Pazartesi günü Bornova İlçe Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu’nun ve ÇESVAK Yönetim Kurulu Üyesi ve Çimentaş CFO’su Ali İhsan Özgürman’ın katılımıyla fen laboratuvarının açılışı yapıldı. Açılışta konuşma yapan Kadıoğlu, öğrencilere sadece okulda verilen bilgilerle sınırlı kalmamalarını, ayrıca bol bol kitap okumalarını da öğütledi. ÇESVAK Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Özgürman ise törende yaptığı konuşmasında Çimentaş ve ÇESVAK ile ilgili bilgilere yer verdi. Törende katkılarından dolayı Bornova İlçe Eğitim Müdürü Kadıoğlu, ÇESVAK adına hazırlanan plaketi ÇESVAK Yönetim Kurulu Üyesi Ali ihsan Özgürman’a verdi. Fen laboratuvarının açılışından sonra sınıfları gezen protokol üyeleri, sınıfların modern ve temiz görüntüsünden çok memnun kaldıklarını ilettiler.